WAXEN

Professionale Brazilian Wax Salon !

Ontharen met sugaring , brazilian Wax, bikinilijn zonder pijn !
Brazilian wax
Brazilian waxing in Oegstgeest . BRAZILIAN WAX zonder pijn, met coolspray
Harde hars – Film Wax
Harsen met harde hars is een striploze hars.Hierbij wordt gebruik gemaakt van hot film wax ofwel filmhars. Deze hars heeft een harde vorm als ze koud is en wordt door het verwarmen met een harsverwarmer stroperig. Hot film wax wordt aangebracht als een dunne, efficiðnte laag en zonder strips verwijderd.De hot filmwax is uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei, geeft uitstekende resultaten op weerbarstig okselhaar en bij het harsen van de bikinilijn of een brazilian wax. Hot filmwax is ook uitstekend geschikt voor harsbehandeling in het gelaat. Better Waxing Technology biedt de harde hars in tablet- en korrelvorm (pellets) aan. Traditioneelgezien wordt vaak gekozen voor een op azuleen gebaseerde hars voor het gelaat, omdat vele professionals met deze hars hebben leren harsen. Better Waxing Technology heeft de brazilian & red hot film zo geformuleerd dat deze niet broos wordt, langer flexibel blijft en de haren beter inkapselt dan de traditionele azuleenhars. Daarnaast is de Cool Flexx ontwikkeld dit is een product wat een veel koeler gevoel geeft bij het harsen, uitermate geschikt voor de gevoelige huid, harsen van het gelaat, de bikinlijn of een brazilian wax.
Ongewenste haargroei is voor veel mensen optisch en sociaal gezien een groot probleem. Het effect hiervan wordt vaak onderschat. Men probeert de haargroei tegen te gaan d.m.v. tijdrovende en pijnlijke methoden, zoals scheren, harsen of epileren. Deze manieren zijn nooit blijvend effectief. Het ongewenste haar komt altijd terug! BRAZILIAN WAX zonder pijn, met coolspray 35 euro Specialisten – Professioneel Ontharen – Brazilian Wax – of schaamhaar waxen. Behandeling duur 8 minuten !! Deze harde hars voor Brazilian Waxing is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl.
Brazilian hot film wax heeft een laag allergie risico. Brazilian hot film wax is geformuleerd voor een betere hechtkwaliteiten op dicht en weerbarstig haar.
Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om voor de zomer hun bikinilijn bij te laten werken of de gehele schaamstreek te laten behandelen. Sugaring is hiervoor uitermate geschikt en voordeliger en minder pijnloos dan harsen of traditioneel epileren Filmhars Wax. Een speciale formule ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. In korrelvorm, waardoor de hars makkelijk te doseren is in een harscomfort. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere adhesie op weerbarstig haar. Deze variant van hot film wax voorziet in een koeler en een verbeterd client comfort. De Hot Filmwax van Better Waxing heeft een sterkverbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne, efficinte laag, die bij gebruik en verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt en minder broos is. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. De hot filmwax harsen zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei en geven uitstekende resultaten.

Voordelen van waxen

Met Filmhars is de haargroei circa 2 maanden voledig verdwenen en bij een aantal herhalingen zal de haargroei zeer sterk afnemen.
Filmhars is ee ontharingsmethodedie al ruim 4000 jaar bestaat. De methode werd waarschijnlijk voor het eerst toegepast in Egypte. De huid die van haar ontdaan moet worden wordt ingesmeerd met een suikerpasta. De hard geworden pasta wordt vervolgens weer van de huid verwijderd, waarbij de haartjes in de pasta achterblijven. Deze methode lijkt veel op harsen, maar is minder pijnlijk omdat de suikerpasta niet aan de huid kleeft.
Voordelen Filmhars t.o.v. harsen:
• De Filmhars pasta temperatuur staat gelijk aan de lichaamstemperatuur, dus geen kans op verbranden van de huid.
• Haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af: u heeft niet tot nauwelijks last van ingegroeide haren;
• Haren kunnen worden verwijderd vanaf 2 millimeter lengte;
• Filmhars paste hecht niet aan de levende huidcellen en is dus minder pijnlijk;
• De dode huidcellen worden verwijderd, dus de huid voelt heerlijk zacht en glad aan;
• Als u een vervolgbehandeling laat doen op het moment dat de haren 2 millimeter lang zijn is het mogelijk, na diverse behandelingen, dat de haargroei voor een groot deel niet meer terug komt;
• Minder kans op irritaties en allergie.
• Sugaring kan op bijna alle delen van het lichaam zoals oksels, rug, armen, neus,ðwenkbrauwen,bikinilijn.
Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de originele Brazilian Wax, maar tevens voor het ontharen van de bikinilijn, oksels, armen, benen