SCHOONHEIDSSALON

Schoonheidssalon in Oegstgeest

Onze beautysalon richt zich op de gehele mens. Naast massages en haar-, hand- en voetverzorging bieden we ook vele gezichtsbehandelingen aan. Onze schoonheidsspecialisten werken volgens een holistische benadering. Iedere behandeling bij onze salon in Oegstgeest is aangepast op uw huidtype en wensen. We hebben ontspannende, reinigende, hydraterende en verjongende gezichtsbehandelingen.

Schoonheidssalon in Oegstgeest

Onze beautysalon richt zich op de gehele mens. Naast massages en haar-, hand- en voetverzorging bieden we ook vele gezichtsbehandelingen aan. Onze schoonheidsspecialiste werkt volgens  holistische benadering. Iedere behandeling bij onze salon in Oegstgeest is aangepast op uw huidtype en wensen. We hebben ontspannende, reinigende, hydraterende en verjongende gezichtsbehandelingen.

 

100% eerlijke beautyproducten

In onze schoonheidssalon in Oegstgeest maken we gebruik van natuurlijke, biologische, duurzame en eerlijke beautyproducten voor gezichtsbehandelingen, massage, manicure en pedicure.

Laat u verwennen door de deskundige, internationale en meertalige specialisten van de schoonheidssalon van Jesica Beauty. Kom en ervaar de kracht van onze pure, natuurlijke en eerlijke producten en behandelingen!

Het belang van geven

We zijn erg gelukkig om in een sector te werken waarvan we houden en om vrouwen (en mannen) dagelijks te helpen zich mooier en zelfverzekerder te voelen. Zo gelukkig als we zijn, begrijpen we ook dat een leven vol kansen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben we als bedrijf bewust gekozen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en terug te geven. Dit betekent dat we verschillende projecten en stichtingen ondersteunen die ons na aan het hart liggen.

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in huidverbetering in Oegstgeest

Voor een optimaal en direct zichtbaar resultaat krijgt u voordat de behandeling begint een nauwkeurige en uitgebreide huidanalyse. Hieruit blijkt wat de beste behandeling is die bij uw huidtype past.