SCHOONHEIDSSALON

Schoonheidssalon in Oegstgeest

Onze beautysalon richt zich op de gehele mens. Naast massages en haar-, hand- en voetverzorging bieden we ook vele gezichtsbehandelingen aan. Onze schoonheidsspecialiste werkt volgens  holistische benadering. Iedere behandeling bij onze salon in Oegstgeest is aangepast op uw huidtype en wensen. We hebben ontspannende, reinigende, hydraterende en verjongende gezichtsbehandelingen.

100% eerlijke beautyproducten

In onze schoonheidssalon in Oegstgeest maken we gebruik van natuurlijke, biologische, duurzame en eerlijke beautyproducten voor gezichtsbehandelingen, massage, manicure en pedicure.

Laat jezelf verwennen door de deskundige, internationale en meertalige specialisten van de schoonheidssalon van Jesica Beauty  Kom en ervaar de kracht van onze pure, natuurlijke en eerlijke producten en behandelingen!

Het belang van geven

We zijn erg gelukkig om in een sector te werken waar we van houden en om vrouwen (en mannen) dagelijks te helpen zich mooier en zelfverzekerder te voelen. Zo gelukkig als we zijn, begrijpen we ook dat een leven vol kansen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben we als bedrijf bewust gekozen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en terug te geven.  Dit betekent dat we verschillende projecten en stichtingen ondersteunen die ons na aan het hart liggen.

Maak afspraak

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in huidverbetering in Oegstgeest

Voor een optimaal en direct zichtbaar resultaat krijgt u voordat de behandeling begint een nauwkeurige en uitgebreide huidanalyse. Hieruit blijkt wat de beste behandeling is bij uw type huid.

Maak afspraak

CONTACT
071-2409472
06 40586436
info@jesicabeauty.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag             09:30–17:00
Dinsdag               09:30–17:00
Woensdag           09:30–17:00
Donderdag          09:30–17:00
Vrijdag                 09:30–17:00
Zaterdag              09:30–17:00
Zondag                Gesloten
Adress
Clusiushof 7a,
2341 PT Oegstgeest
SOCIAL MEDIA