Manicure

Mani Q gellak

Mani Q is het product voor de versteviging van de natuurlijke nagel.
Met Mani Q heeft u 4 tot 5 weken lang:

  •  Uitermate stevige nagels
  • Perfecte kleur en spiegelglans
  • Zonder inscheuren, afbladderen of splijten
  • Zeer elastisch en dus sterke nagels

Maak afspraak

Gelnagels

Perfect glanzende nagels die tot wekenlang blijven zitten? Dan zijn gelnagels de uitkomst. Ze worden onder andere gebruikt voor verlengingen en dienen als tegenhanger van de acrylnagel. Voor gelnagels gebruik ik een speciale stof die hard wordt onder ultraviolet licht. Na elk laagje droog ik je nagels in een speciale lamp om de stof uit te harden. Hierbij zijn eindeloos veel mogelijkheden en daarbij staat je eigen keuze voorop.

Maak afspraak

Nagelbijt-arrangementen

Het gezonde nagels arrangement is speciaal voor mensen met:
• drang tot nagelbijten
• dunne nagels
• breekbare nagels
• korte nagels
• beschadigde nagels
• Vaak is het niet mogelijk kom in bovenstaande gevallen direct een set kunstnagels te kunnen aanbrengen. Dit kan door verschillende oorzaken komen en deze moeten eerst verholpen/verbeterd worden om ervoor te zorgen dat de nagels weer gezond, sterk en lang worden. Wanneer u er toch voor kiest om een setkunstnagels te laten plaatsen wanneer de nagels dit eigenlijk niet aankunnen, dan krijgt u lucht onder de nagels, een snelle uitgroei en zelfs de kans dat de kunst nagels volledig afbreken. De behandelingenzijn daarom niet alleen goed voor uw nagels maar ook voor uw beurs. U zorgt er namelijk voor dat de gel of acryl beter houdt op uw nagels waardoor u niet iedere week hoeft terug te komen maar 2-3 wekelijks. Tijdens het arrangementwordt doelgericht gewerkt aan een passende oplossing om de nagels weer gezond te maken, dit is een effectieve en intensieve behandelingskuur van 6 weken waarin u wekelijks moet terugkomen. Wekelijks zult u een manicure behandeling krijgen voor nagels en handen en de nagels worden verstevigd met acryl om ze te verharden en te beschermen zodat ze beter kunnen gaan groeien.
Bij het verstevigen zijn uiteraard diverse keuzes betreffende color acryl, nailart, stickers, steentjes e.d. mogelijk tegen een minimale meerprijs.
Maak afspraak

Nieuwe set acryl of gel

Gelish kunt u vergelijken met een permanente nagellak die 2 tot 3 week blijft zitten op de natuurlijke nagels. v
De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging.
Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. Maar een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen uw handen, het is tevens een aangename en ontspannende behandeling.
Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden. Zowel mannen als vrouwen zullen er baat bij vinden.

Maak afspraak

CONTACT
071-2409472
06 40586436
info@jesicabeauty.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag             09:30–17:00
Dinsdag               09:30–17:00
Woensdag           09:30–17:00
Donderdag          09:30–17:00
Vrijdag                 09:30–17:00
Zaterdag              09:30–17:00
Zondag                Gesloten
Adress
Clusiushof 7a,
2341 PT Oegstgeest
SOCIAL MEDIA