GEZICHTSBEHANDELING

Basis Behandeling
Dit is een behandeling van ongeveer 30 min. Waarin uw huid wordt gereinigd, stoombad een masker en een verzorgende creme aan de hand van uw huidtype.
Gezichtbehandeling
Dit is een basisbehandeling geschikt voor alle huidtypes. Deze behandeling is vrij uitgebreid. We beginnen met het reinigen van de ogen. Een diepte reiniging met Hydra-Mousse. Een verfrissend Quick mask. Een massage met ‘n Hydra mask door middel van Ultra therapy. Afsluiting met een verzorgende creme.
30+ Collageen Behandeling
Deze behandeling is vanaf 30 jaar. Ter voorkoming van vroegtijdige huidverouidering. We beginnen met het reinigen van het gezicht. Dan een stoombad. Een collageen ampul Vita Visagedie doormiddel van de Boule Freezers in de huid gemasseerd wordt. Massage met Hydra Perfect Collageen creme. Een callageen vlies en als afsluiting dagcreme Forte Fiance of Hydra Perfect.
Vochtbehandeling
Dit is een behandeling voor de droge, normale, gecombineerde en rijpere huid. We beginnen met het reinigen van het gezicht. Dan een peeling. Massage met een hydraterend ampul doormiddel van Boule Freezers. Dit zijn glazenbollen met koude vloeistof. 5 a 10min stoombad met Gel Hydratant. Massage met Bio-Serum Actif. Een Hydra Mask. Ter afsluiting een verzorgende creme naar gelang het huidtype

Maak afspraak

skin-lift mask

Het skin-lift mask is een cosmetische face-lift voor het gelaat en hals op basis van vitamines in combinatie met natuurzuivere aloe vera. We starten met het reinigen van het gezicht. Daarna volgt een Quick mask. Dan het skin-lift mask en een massage met Gel Hydratant en Serum Bio Actif.
Botanic Peel Behandeling De peeling peelt de huid langzaam van binnenuit zonder dat u er thuis voor moet blijven vanwege roodheid of zware vervelling. Tijdens deze behandeling krijgt u een massage met ultra-geluiden deze geven uw huid miljoenen trillingen per seconden en deze trillen als het ware afvalstoffen/pigmentophoping los en voert deze af.Het beste resultaat krijgt u binnen 3 tot 7 behandelingen, afhankelijk van de conditie van uw huid. Als u wekelijks een behandeling ondergaat dan voorkomt u dat de hoornlaag aangroeit, waardoor er meer behandelingen nodig zullen zijn. Wij raden dan ook aan de Botanical Peel als kuur te doen. Acne Behandeling
Bij de acne behandeling van Beauty worden hoogwaardige producten van het merk Alexandre Fabelle gebruikt. De huid behandeling begint met een reiniging, we gebruiken hiervoor Lait Demaquillant Doux. Met deze reiniging verwijderen we alle make-up resten en vuil restanten in de huid. Hierna vervolgen we de acne behandeling met een diepte reiniging. We brengen een Hydra Mousse aan en behandelen de huid met een lichte scrub.
Daarna is het belangrijk de hoornlaag van de huid dunner te maken, dit voorkomt namelijk zwarte puntjes ofwel zwartkopjes. Het dunner maken van de hoornlaag van de huid doen we door middel van een Quick Mask. Met dit schoonheidsmasker exfolieren we de huid. Het is mogelijk dat onze schoonheidsspecialiste besluit een Vapozone stoom behandeling of Ultra Sound behandeling toe te passen. Dit maakt de behandeling niet duurder, wij houden niet van verborgen kosten. Uw huid is nu gereed voor de ultieme acne behandeling, het Black Mask Nadat dit masker haar werk heeft gedaan zullen wij u een eindbehandeling geven. De Meso Roller maakt je huid stralend en gezond Wat is de Micro Needle Roller nu precies?
De Micro Needle Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes waarmee uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt.
De Micro Needle Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, uw huid wordt gladder en strakker.
Tezamen gebruikt met hetHyaluronzuurserum, wordt uw huid voller en strakker. Dubbele werking De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Micro Needle Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De 192 naaldjes creðren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crðmes en dergelijke 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crðmes beginnen nu pas goed te werken. U voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. U voelt het en u ziet het. Effectief bij: huidverslapping,rimpels, littekens, striae en cellulitis!

Ultra Therapie
Het verbetert de bloedcirculatie en zet de cellen aan tot meer
bewegingen hierdoor verwijdert het afvalstoffen uit de weefsels.
Het help bij de vewijdering van pigmentvlekken en pukkels. Bovendien, ultra heeft geen bijwerkingen.
De toegevoegde mechanische warmte, hitte, heeft een biochemisch effect.
Het verzacht het weefsel stimuleert de spieren en heeft een relaxende werking op de spieren.
De penetratie van werkstoffen ampullen en serums vinden door de hoogfreguente golven, impulsen en warmte effect gemakkelijker plaats

Maak afspraak

Het effect van injectables en derma- fillers zonder naald.

Therma- lift is de nieuwe ontwikkeling in anti-ageing behandelingen en verstevigt direct en zichtbaar uw huid. Het maakt de huid strakker, compacter, geeft volume aan verslapt weefsel terug en geeft een stralende tint. Hoe werk Therma-lift? Therma-lift maakt gebruik van hoogfreguente, energierlijke radiogolven die onder de huid tegen de collageen en elastine vezels botsen. Dit resulteert in sterke warmteontwikkeling die collageen en elastine weefsel verstevigen en hun metabolisme activeren. De warmteontwikkeling vind alleen diep in de huid plaats en niet aan de opperhuid of Dermis. Na de therma- Age- lift behandeling wordt de huid sterk gekoeld middels een koelings-elektrode.
Therma-Age met hoogfreguente radio golven is niet nieuw. De techniek wordt al enkele jaren door cosmetische artsen toegepast als fase-lift zonder mes. Dit zijn zeer kostbare apparaten alleen geschikt voor medici. Nu is er Therma-LIFT. Therma-Lift maakt deze superieure techniek ook toegankelijk voo de schoonheidssalon. U hoeft het niet te geloven, maak een afspraak en onderga een gratis kennismakingsbehandeling. Het resultaat neemt u mee naar huis.
Oorzaken zijn: een slechte bloedcirculatie, alcohol, weinig beweging, stress, geraffineerde suiker en cafeine. Ook bepaalde medicijnen en de pil kunnen een nadelig invloed hebben op de hormoonhuishouding.
Anti Cellulitis massage behandeling met Therma- lift en Ultra Therapie! 100% mooi resultaat !
Rood LED licht therapie – verjonging op basis van het lichaamseigen herstelproces
Licht heeft een erg positieve invloed op onze huid en ons welzijn. Denk maar eens aan het verschil tussen een lekkere zonnige dag vergeleken met een donkere winterse avond. En hoe stralend onze huid er in de zomer uit kan zien, in vergelijking die in met de winter. Rood LED licht heeft dezelfde positieve eigenschappen van daglicht, maar niet de schadelijke bijwerkingen zoals UV-of IR- straling en is volledig veilig in gebruik.
Hoe werkt het?
Het Rode LED licht dringt tot 5 mm in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.
De behandeling
De behandeling duurt ongeveer 20 minuten per keer en voelt uiterst aangenaam en ontspannend aan. geschikt voor alle huidtypes, het hele jaar door geen bijwerkingen, pijnloos, geen irritatie of roodheid geen herstelperiode
Het effect
liftend en vochtherstellend
verbetert de huidstructuur,
verbetering van de doorbloeding van de huid en de huidskleur,
heilzaam bij couperose,
vermindering van fijne rimpeltjes en lijntjes.
gaat winter depressie tegen
Bio revitalisatie of Mesotherapie
Mesotherapie is erg geschikt voor:
Opvullen van fijne rimpels in de wang Hydrateren van een doffe en een droge huid in de nek, decolletð of handen Vertragen van het huidverouderingsproces
Hoe werkt het?
Door middel van meerdere, kleine oppervlakkige injecties wordt er telkens een kleine hoeveelheid hyaluronzuur ingespoten. Hiervoor gebruik ik Stylage Hydromax. Het ingespoten hyaluronzuur gaat direct een verbinding aan met het lichaamseigen hyaluronzuur. Dit activeert de fibroblasten in de cellen. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van collageen en elastine in de huid. De behandeling is vrijwel pijnloos.
Het effect
De resultaten zijn direct zichtbaar. Het hyaluronzuur wordt heel langzaam volledig afgebroken en daarom wordt aangeraden om deze behandeling eens in de 3 maanden te herhalen.
Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de huid. Het geeft de huid volume en natuurlijke elasticiteit.
Het hyalurongehalte in de huid neemt af naarmate we ouder worden. Hierdoor verloopt de stofwisseling in de cellen steeds trager. De huid wordt dunner, slapper en droger, waardoor er rimpels ontstaan.

Maak afspraak

Micro Dermabrasie

Micro Dermabrasie – Micro Dermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale kristallen.
Micro Dermabrasie gebeurt met veilige aluminiumoxide kristallen die onder vacuðm de huid slijpen. Het optimale effect wordt bereikt met kristallen met een diameter van 80 micron. Dit is een zachte en veilige behandeling waarbij de dode huidcellen (hoornlaag) alsook de stratum lucidum (doorschijnende laag) verwijderd kunnen worden. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe jonge, gezonde cellen zal vormen.
Goed bij acne !

Toepassingen:
– Huidverjonging, Skin Rejuvenation
– Stimuleert de werking van fibroblasten
– Bevordert de aanmaak van elastine en collagene vezels
– Werkt tegen pigmentstoringen
– Egaliseert de huidskleur
– Goed bij acne
– Tegen donkere kringen en verslapping
– Maakt de door de zon beschadigde huid beter
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Verbetert de bloedcirculatie
– Voorkomt cellulites
– Voorkomt striae
– Reinigt de huid
– Maakt de huid gladder
– Verwijdert dode huidcellen
– Reinigt verstopte poriðen

Micro needling therapie
Derma pen behandeling De Derma pen is geschikt voor de behandeling van:
Fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove poriðn
Zon beschadigde huid en (acne) littekens
Rimpelvervaging
Huidverstrakking
Vermindering/verwijderen van pigment -of ouderdomsvlekken
Vermindering van couperose
Verbetering striae
Huidverjonging
Hoe werkt het?
Derma pen stimuleert met behulp van microscopisch kleine, vibrerende naaldjes de huid om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast zorgt Derma pen door het maken van kleine kanaaltjes dat huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Derma pen is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken kan worden afgestemd op ieder huidtype. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar de huid kan eventueel met een creme gevoelloos gemaakt worden. De opperhuid blijft intact. Het is zo veilig, dat het eindeloos herhaald kan worden.
Het effect
Is niet direct zichtbaar, omdat de huidverjonging van binnenuit gebeurt. Maar na een paar behandelingen kan je echter al duidelijk merken dat de huid sterker en strakker wordt en beter doorbloed raakt.

Maak afspraak

CONTACT
071-2409472
06 40586436
info@jesicabeauty.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag             09:30–17:00
Dinsdag               09:30–17:00
Woensdag           09:30–17:00
Donderdag          09:30–17:00
Vrijdag                 09:30–17:00
Zaterdag              09:30–17:00
Zondag                Gesloten
Adress
Clusiushof 7a,
2341 PT Oegstgeest
SOCIAL MEDIA